Fotokunst op glas

Fotokunst op glas is een echte eyecatcher voor in je interieur. Je ziet het steeds vaker in allerlei soorten interieurs. Bij moderne woonstijlen, maar ook bij landelijke woonstijlen. Fotokunst op glas komt niet alleen voor in woningen, maar ook in grote openbare ruimtes is deze kunst een prachtige toevoeging.

Fotokunst op glas: hoe ziet dat eruit?

Met kunst in de vorm van glas heb je een prachtig decoratiestuk voor in huis, of voor op een andere locatie. Fotokunst op glas heeft een luxe en chique uitstraling door het glanzende effect. Kunst op glas zorgt ook voor een moderne uitstraling en is toe te passen in iedere ruimte. Fotokunst op glas is er met lijst, als glas schilderij, maar ook zonder lijst. Dit ziet er nog strakker uit. Fotokunst en glas passen perfect bij elkaar doordat ze elkaar versterken. De kracht van een afbeelding komt nog meer tot zijn recht wanneer het in combinatie met glas wordt gepresenteerd. 

Kunst op glas voor elke interieurstijl

Fotokunst op glas past bij iedere interieurstijl, doordat er veel mogelijkheden zijn. Je kunt fotokunst bij ons laten printen als wanddecoratie, maar decoratie in een andere vorm behoort ook tot de mogelijkheden. Dit is gelijk de belangrijkste reden dat het in iedere interieurstijl is toe te passen. Of het nu om een kleine ruimte gaat, of juist om een grote ruimte: het maakt niet uit waar je het toepast, omdat het in diverse maten te printen is. Wellicht heb je fotokunst op glas regelmatig voorbij zien komen in interieurbladen of woonprogramma’s op televisie en wil je dit nu ook in je eigen interieur verwerken. Fotokunst op glas is bij elk interieur toe te passen, dit zijn enkele thema’s die je op glas kunt printen:

  • Natuur: foto’s van landschappen of water
  • Dieren: indrukwekkende tijgers of ander dieren voor een krachtige uitstraling
  • Mensen: eigen foto’s of artistieke foto’s als portret
  • Gebouwen: Amsterdam, New York of andere steden met mooie gebouwen
  • Abstract: strakke vormen met verschillende kleuren

Dit zijn slechts enkele opties voor het printen van je fotokunst op glas. Uiteraard zijn er nog veel meer thema’s en zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos. Ben je benieuwd of er mooie fotokunst op glas in onze art collection zit? Je kunt een kijkje nemen in onze collectie, maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren.

De voordelen van fotokunst op glas

Het grootste voordeel van fotokunst op glas is dat het een stijlvolle uitstraling heeft. Hiermee haal je echt een luxe sfeer en huis en heb je een pareltje om naar te kijken. Daarnaast is kunst op glas zowel buiten als binnen toe te passen en makkelijk schoon te houden. Een bijkomend voordeel is dat je fotokunst op glas in allerlei kleuren kunt laten printen, zodat het bijvoorbeeld goed in je interieur past. Ook kun je zelf kiezen welke textuur wij gebruiken voor het printen van jouw fotokunst op glas.

Printen op glas

De 2D en 2.5D printtechniek die wij inzetten om jouw fotokunst op glas te printen is uniek en bijzonder. De printer heeft ontzettend veel opties waar we prachtige kunst mee kunnen creëren. Onze printer werkt met UV-hardende inkt en UV-ledlampen, zodat alle kleuren perfect uitkomen. We kunnen in verschillende formaten printen, van klein tot groot. De maximale grootte die we printen is 308 centimeter breed en 250 centimeter lang. Daarnaast kan de dikte van het kunstwerk maximaal 45 millimeter zijn.

Denk je dat een kunstwerk printen op glas iets is waar jij naar op zoek bent? Bespreek de mogelijkheden met Printerior en we komen ongetwijfeld op een prachtig ontwerp uit. Welke kleuren je ook in je ontwerp terug wil laten komen, het kan allemaal en de mogelijkheden zijn oneindig. Doordat je tot in de puntjes zelf kunt bepalen hoe je fotokunst op glas eruit komt te zien, wordt het kunstwerk een persoonlijk item.

De service van Printerior

Ben je enthousiast geworden en wil je de mogelijkheden van het printen van fotokunst op glas weten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We vertellen je er graag meer over. Wij gaan graag aan de slag met nieuwe en creatieve printopdrachten, zodat we een prachtig en persoonlijk kunststuk kunnen opleveren. Elke fotokunst op glas is uniek, doordat je vrij bent er je eigen draai aan te geven. Geen limiet aan creativiteit en niets is te gek bij Printerior. Naast fotokunst op glas, printen wij ook op andere ondergronden zoals plexiglas en dibond

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee over de diverse opties. We zijn telefonisch te bereiken, maar je kunt ons ook een bericht sturen. Heb je al een bepaald fotokunst op glas in gedachten? Dan kun je natuurlijk ook gelijk een aanvraag doen.

Jouw idee omzetten naar een nieuw gevoel?

Neem contact op