Glas schilderij bloemen

Een glas schilderij bloemen in je interieur zorgt voor een vrolijke sfeer in de ruimte door fleurige kleuren en mooie vormen. Als je op zoek bent naar een schilderij op glas en je twijfelt wat je daarop afgebeeld wil hebben, kun je overwegen om een glas schilderij bloemen in huis te nemen. Vrolijk, sfeervol én natuurlijke elementen in huis.

De voordelen van glas schilderijen

Glas schilderijen bieden veel voordelen ten opzichte van schilderijen van ander materiaal. Ten eerste heb je met het bepalen van het ontwerp van je glas schilderij bloemen volledig zelf de touwtjes zelf in handen, doordat je kunt kiezen uit verschillende formaten. Wij printen glas schilderijen met onze veelzijdige printer. Deze printer heeft de mogelijkheid om tot een maximale breedte van 308 centimeter, een maximale lengte van 250 centimeter en 45 millimeter dik te printen. Ten tweede heeft een glas schilderij bloemen het voordeel dat het gemakkelijk schoon te maken is en lang meegaat. Nog een aantal voordelen op een rij:

  • Luxe en chique uitstraling door het glanzende effect
  • Zeer bestendig dankzij een beschermende coating
  • Volledig zelf vorm te geven: van kleur tot grootte en eventueel reliëf

Er zijn nog veel meer voordelen van glas schilderijen te benoemen, zoals het toe kunnen passen in iedere ruimte. In de woonkamer, hal, keuken, in de slaapkamer of in een openbare ruimte? Niets is te gek en we printen voor iedere situatie het perfecte glas schilderij bloemen.

De schoonheid van glas schilderij bloemen

Schilderijen met natuurlijke elementen zie je vaak voorbijkomen in verschillende soorten interieurs. Zo printen wij naast een glas schilderij bloemen, ook glas schilderijen met dieren. De structuur, kleur en uitstraling van bloemen is al prachtige kunst op zich, maar een glas schilderij met bloemen is een mooie toevoeging in je interieur. Doordat bloemen er in alle kleuren van de regenboog zijn, is er altijd wel een bloem die goed bij je interieurstijl past. Je kunt voor felle kleuren gaan om je interieur wat op te vrolijken, maar een zwart-wit foto met bloemen is ook prachtig.

Tulpen, rode rozen, een bos bloemen of een zonnebloem als jouw unieke glas schilderij bloemen? Het is allemaal mogelijk. Printerior informeert je graag over de verschillende mogelijkheden. 

Glas schilderij bloemen in iedere kleur

Bij een glas schilderij met bloemen zijn kleuren heel belangrijk, tenzij je voor een zwart-wit foto kiest. Bij Printerior stellen we alle kleuren die je je maar kunt wensen beschikbaar. Een combinatie van verschillende felle kleuren leiden tot de mooiste creaties waar je niet omheen kunt. Weet jij al welke kleur glas schilderij bloemen je in je interieur wil? De mogelijkheden zijn eindeloos en we denken graag met je mee.

Speciale printtechnieken

Bij Printerior maken we gebruik van onze speciale 2D en 2.5D printtechniek om de mooiste kunstwerken uit te printen. Dit maakt jouw kunstwerk een uniek én een opvallend object. Als je een glas schilderij bloemen bij ons laat printen, ben je er zeker van dat je de beste kwaliteit hebt voor je glazen schilderij. Met veel plezier printen wij de meest uiteenlopende kunstwerken volledig naar wens. Dit betekent dat jij bepaalt welke afbeelding er op het glas schilderij komt te staan en in welke kleur dit wordt geprint. 

De printer die wij inzetten voor allerlei printopdrachten werkt met UV-hardende inkt en UV-lampen. Hierdoor komen kleuren mooi uit en maken we een kwalitatief glas schilderij bloemen. Om glas schilderijen bestendig te maken, kunnen wij deze te voorzien van een beschermende coating . Dit is een metallic coating die voor een luxe uitstraling en een kwalitatieve afwerking zorgt. Daarnaast zorgt het ook voor een volledig lichtdicht resultaat.

De service van Printerior

Als je voor Printerior kiest, kies je voor kwaliteit en zekerheid. Wij houden van kunst en kijken er iedere keer opnieuw naar uit om de mooiste printopdrachten te printen. Wil je bespreken hoe een glas schilderij bloemen er voor jou uit kan komen te zien? Neem gerust contact met ons op en we informeren je over alle opties. Misschien heb je al een ontwerp in gedachten, ook dan kun je bij ons aankloppen en wij printen het voor je. Mocht je er nog niet helemaal over uit zijn, denken wij graag met je mee en adviseren we. Wij streven er altijd naar om een kunstwerk te leveren dat volledig bij de klant past. Dit kan een glas schilderij bloemen met een afbeelding uit onze art collection zijn, maar ook andere afbeeldingen zijn welkom.

Zie jij een glas schilderij bloemen ook wel zitten en is dit dé aanvulling voor in je interieur of voor op een andere locatie? Je kunt ons bellen, een bericht sturen of gelijk een aanvraag doen.

Jouw idee omzetten naar een nieuw gevoel?

Neem contact op