Glas schilderij dieren

Glas schilderij dieren is een thema van glas schilderijen dat je regelmatig terug ziet komen. Veel dieren hebben een krachtige en mooie uitstraling waar je naar blijft kijken. Waarschijnlijk heb je weleens een luipaard of tijger op een glas schilderij gezien. Door een afbeelding van een dier in een glas schilderij te verwerken, creëer je een echte eyecatcher voor in je interieur.

Stijlvolle glasdecoratie

Glasdecoratie is er in allerlei vormen en maten. Zo kun je bij ons glazen schilderijen laten printen zoals een glas schilderij dieren, maar we printen ook andere glazen objecten. Eén van de meest stijlvolle decoratiestukken van glas is toch wel het glas schilderij. Deze schilderijen geven afbeeldingen een glanzend effect, waardoor de decoratie er stijlvol en luxe uit komt te zien. De mogelijkheden met glas schilderijen zijn eindeloos. Zo kun je naast een glas schilderij dieren ook kiezen voor een glas schilderij met een vrouw of man erop afgebeeld. Dit zijn de plekken waar glas schilderijen goed bij passen:

  • Op openbare locaties. Denk hierbij aan zalen of andere grote ruimtes
  • Thuis in de woonkamer als stijlvolle toevoeging aan je interieur
  • In de hal, zodat het meteen de aandacht trekt bij binnenkomst
  • In de keuken als muurdecoratie

Natuurlijk zijn er nog veel meer plekken waar een glas schilderij dieren goed bij past, dit zijn slechts enkele opties. 

De kracht en schoonheid van dieren

Er zijn ontzettend veel dieren op de aarde die de moeite waard zijn om af te beelden op een glas schilderij. Het mooie van een glas schilderij dieren is dat je zeker bent van een natuurlijke afbeelding. Dieren zijn wie ze zijn en worden meestal ook zo gefotografeerd. Je ziet regelmatig tijgers, leeuwen en olifanten terugkomen in een glas schilderij dieren. Deze afbeeldingen zien er vaak krachtig uit waarbij je diep in de ogen van het dier kijkt. Aan de andere kant kun je ook kiezen voor kleinere dieren. Alles is mogelijk en niets is te gek. Als je een glas schilderij dieren creatief wil inzetten, kun je er ook voor kiezen om het dier als metafoor voor bepaalde ruimtes of plekken te gebruiken.

Alle kleuren voor een glas schilderij dieren

Glas schilderijen hebben een luxe en chique uitstraling en zijn ook nog eens makkelijk schoon te maken. Mooi én praktisch dus. Om je glas schilderij dieren nog indrukwekkender te maken, kun je ervoor kiezen om het schilderij te printen in jouw gewenste kleuren. Door kleuren toe te voegen aan een glas schilderij kun je ervoor zorgen dat het schilderij goed in je interieur past. Wij printen met unieke 2D en 2.5D printtechniek waarmee we het schilderij vormgeven. Als je benieuwd bent naar de kleuren die wij printen op jouw glas schilderij dieren, kun je ons altijd vrijblijvend informeren. We laten je de mogelijkheden zien en denken graag met je mee.

Unieke printtechniek

Met de 2D en 2.5D printtechniek die wij inzetten, ben je zeker van een exclusief geprint kunstwerk. Je hebt de touwtjes zelf in handen, doordat het glas schilderij dieren volledig op maat te ontwerpen is. Onze printer is in staat alle kleuren te printen, maar je kunt natuurlijk ook voor een zwart-witfoto kiezen. Wat je ook kiest, bij Printerior zorgen we dat jouw glas schilderij dieren er perfect uitziet. Wij printen met UV-hardende inkt en UV-lampen. Daarnaast voorzien wij de achterkant van het glas schilderij altijd van een metallic coating. Dit zorgt voor een luxe en kwalitatieve afwerking, maar ook voor een volledig lichtdicht resultaat. 

De formaten van de printopdrachten dienen maximaal 308 centimeter breed en 250 centimeter lang te zijn. Daarnaast printen we tot een maximale dikte van 45 millimeter. Om je glas schilderij dieren te voorzien van de beste kwaliteit, is het ook mogelijk om deze af te werken met een beschermende coating. Hiermee krijgt je schilderij een goede afwerking en is het ook bestendig.

Glas schilderij dieren? Printerior print alles!

Ben je enthousiast geworden over een glas schilderij dieren en wil je er zelf ook één in huis, of op een andere locatie? Neem gerust contact met ons op en wij informeren je graag over de verschillende mogelijkheden. Heb je al een ontwerp bedacht? Dan gaan wij zo snel mogelijk voor je aan de slag en bespreken we de details. Wil je een glas schilderij dieren, maar zie je het ontwerp nog niet helemaal voor je? Dan denken wij proactief met je mee. Printerior streeft ernaar om een op maat gemaakt kunstwerk te leveren dat volledig voldoet aan de wensen van de klant.

Klaar voor een uniek glas schilderij dieren? Je kunt ons telefonisch bereiken, of een bericht sturen. Als je al een ontwerp in gedachten hebt, kun je natuurlijk ook gelijk een aanvraag doen.

Jouw idee omzetten naar een nieuw gevoel?

Neem contact op