Over ons

Printerior BV is in 2019 opgericht vanuit IMS Werkendam; een toonaangevende specialist op het gebied van spuitwerk, die werkt voor interieurbouwers, meubelbouwer, keukenproducenten, jachtbouwers en particulieren. In 2019 is de 2.5D Flatbed Printer aangeschaft en dat was het begin van Printerior.

Printen en lakken

Printerior en IMS zijn twee aparte bedrijven die nauw met elkaar verbonden zijn. Beide bedrijven zijn gevestigd in hetzelfde pand aan de Werkendamse Beatrixhaven. IMS doet alles wat met oppervlaktebewerking te maken heeft. Zo is ook het 2.5D printen op het pad gekomen. In 2015 zag IMS op een grafische vakbeurs een 2.5D Flatbed Printer staan en sindsdien was de interesse gewekt. Printerior richt zich nu geheel op het 2,5 D (reliëf) printen van vlakke oppervlaktes en vormt samen met IMS een unieke combinatie; al het geprinte materiaal kan indien gewenst direct in de spuiterij afgelakt worden.

2.5D Printen

De afgelopen jaren hebben we veel kennis opgedaan over 2.5D printen.  Door gebruik te maken van onze printer, kun je designs niet alleen zien, maar ook voelen. Wij maken de bestanden op in ons grafische programma en zetten dit vervolgens om in een relief bestand. Onze mogelijkheden bedragen een tal van diversiteit!

Kwalitatief hoogwaardig product

Wij printen op oppervlaktes van 2,5 x 3,08 meter met een maximale dikte van 4,5 centimeter. Printen kan op allerlei soorten vlakke ondergronden. Met onze printer leveren wij altijd een kwalitatief hoogwaardig product af.

Vraag onze Creative Director Kimberley Faro naar al onze mogelijkheden! 

Jouw idee omzetten naar een nieuw gevoel?

Neem contact op