Schilderijen

Schilderijen zijn al ontzettend lang onderdeel van het interieur. Vroeger was het al een populair decoratiestuk en dat is hedendaags nog steeds zo. Schilderijen hebben al een hele transformatie doorgemaakt, maar zijn nog steeds niet weg te denken uit het interieur. Wij hebben schilderijen in een nieuw jasje gestoken door ze te printen met 2.5D printtechniek inclusief reliëf. Ben jij klaar voor een gloednieuw geprint schilderij. 

Schilderijen als decoratie in huis

Als je bezig bent met het inrichten van een huis, kantoor of andere locatie denk je al snel aan decoratie. Wanneer er enkel meubels in een ruimte staan, oogt dit vaak saai en eentonig. Een beetje aankleding in je interieur doet wonderen. Een schilderij is een vorm van decoratie waar al snel aan gedacht wordt. En terecht, want schilderijen zijn een prachtige aanvulling op je interieur. Of je nu een modern interieur hebt, of juist klassiek, voor alle woonstijlen is wel een passend schilderij te vinden. Bij Printerior houden we van innovatie en maken we het mogelijk om schilderijen te printen. Deze vorm van kunst creëren maakt het uitzoeken van het perfecte schilderij nog makkelijker, doordat je er je eigen draai aan kunt geven.

Schilderij op verschillende soorten materialen

Bij schilderijen denk je vaak aan een kunstwerk dat daadwerkelijk geschilderd is. Vaak is dat natuurlijk ook zo, maar dankzij nieuwe printtechnieken zijn schilderijen toegankelijk voor iedereen. Schilderijen geprint op glas zie je de laatste tijd steeds meer en zorgen voor een chique en luxe uitstraling. Daarnaast is glas ook nog eens eenvoudig schoon te houden. Naast glas zijn er nog veel meer mogelijkheden om schilderijen op te printen. Schilderijen zijn tegenwoordig niet alleen meer verkrijgbaar op kunststof, maar ook op andere materialen, zoals:

Het mooie van onze unieke 2.5D printtechniek is dat wij geschilderde schilderijen printen die bijna niet van het origineel te onderscheiden zijn. Dit kan bij het printen op ondergronden die niet van glas of kunststof zijn. De verfstreken van een schilderij printen wij als reliëf, waardoor er meer diepte in het schilderij ontstaat en het net echte verfstreken zijn. Wie weet heb jij binnenkort wel een bekend schilderij in je interieur, maar dan de geprinte versie.

Schilderijen kunnen op diverse materialen in verschillende maten en diktes worden geprint. Daarnaast kun je ook prachtige epoxy paintings of fotokunst verwerken in een schilderij. Zoals je ziet zijn de mogelijkheden eindeloos en heeft creativiteit geen limiet

bij ons. Zo kun je het schilderij echt op maat laten maken en volledig naar eigen wens invulling geven. Wil je meer weten over de opties met betrekking tot schilderijen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Zo vind je het perfecte schilderij

Het perfecte schilderij en het ontwerp ervan vinden is geen makkelijke klus. Doordat de mogelijkheden eindeloos zijn, is het soms lastig om een keuze te maken. Het is daarom goed om van tevoren al na te denken over de locatie, afmetingen en kleuren van het schilderij. Als je dit al in gedachten hebt, is er al een basis. Daarnaast kun je nog nadenken over persoonlijke wensen die je erin wil verwerken.

Ten eerste is het goed om na te denken waar je het schilderij wil plaatsen, is dit in een grote, of juist in een kleine ruimte? Dit is van belang om na te gaan wat voor formaat schilderij je nodig hebt en op welke manier schilderijen het best tot hun recht komen. Hierbij is het ook belangrijk rekening te houden met de belichting in de ruimte. Vervolgens kun je bepalen welke afmetingen je nodig hebt voor het schilderij.

 Daarna kun je gaan nadenken over de kleuren die het best in je interieur passen. Deze kleuren kun je vervolgens in het geprinte schilderij laten verwerken. Tot slot kun je nog een persoonlijke touch aan schilderijen toevoegen, zodat ze echt uniek zijn. Wil je bijvoorbeeld een bepaald reliëf terugzien in schilderijen? Bij Printerior is dat geen probleem.

Uniek kunstwerk? Printerior print het!

Voor welke ruimte je ook schilderijen wil laten printen, wij zorgen voor unieke schilderijen ingevuld met jouw persoonlijke wensen. Schilderijen zijn in verschillende formaten te printen. Ben je op zoek naar een groot schilderij dat de aandacht trekt? Of juist naar een klein en subtiel schilderij? Zolang het schilderij een maximale grootte van 308 centimeter breed en 250 centimeter lang heeft, printen we het voor je. Onze printer werkt met UV-hardende inkt en UV-ledlampen en we printen alle kleuren.

 Als je benieuwd bent naar de mogelijkheden van schilderijen printen kun je altijd contact met ons opnemen. We informeren je graag over de diverse mogelijkheden en streven ernaar om een schilderij te printen dat volledig bij je smaak past. Wie weet heb je binnenkort wel een gloednieuw én uniek geprint schilderij in je woonkamer, slaapkamer, keuken of op een andere locatie.

 Wil je meer weten over schilderijen printen, of heb je al een idee voor een mooi schilderij? Je kunt ons bellen, een bericht sturen of gelijk een aanvraag doen.

Jouw idee omzetten naar een nieuw gevoel?

Neem contact op